Рентгеновите изследвания са основна стъпка в областта на образната диагностика. Те са бързи, достъпни и възможно е най-широко използвани методи за изследване на костите, гръдния кош и други части на тялото.

Рентгеновите изследвания работят чрез използване на ионизиращо облъчване, за да създадат изображение на структурите в тялото. Те са особено полезни за откриване на проблеми като костни фрактури, белодробни инфекции, някои видове рак и други заболявания.

В Лаборатория за образна диагностика, ние предлагаме широка гама от конвенционални рентгенови изследвания, включително рентген на гръдния кош, кости, съединения и др. Ние използваме най-новите технологии и техники, за да осигурим висококачествени изображения и да минимизираме облъчването.

Нашите квалифицирани специалисти са обучени да извършват тези процедури с голяма грижа и точност, като се стремят да осигурят комфортна и безпроблемна преживяване за всеки пациент.

Свържете се с нас днес, за да запазите своя час за рентгеново изследване. Ние сме готови да отговорим на всички вашите въпроси и да ви помогнем да направите информирани решения относно вашето здраве.