Компютърната томография (CT) е една от най-важните услуги в областта на образната диагностика, която предоставя изключително детайлни пространствени изображения на телата и органите. Тя играе ключова роля в диагностирането и мониторинга на множество заболявания, включително тумори, инфекции, вътрешни кървене, травми и много други.

Компютърната томография работи чрез използване на серия от рентгенови снимки, направени от различни ъгли. Тези снимки се обработват чрез компютър, за да се създаде подробно пространствено изображение на сечение на тялото. Това позволява на нашите специалисти да "видят" в дълбочина и да анализират различните структури и тъкани на органите и телата.

В Лаборатория за образна диагностика, ние използваме най-съвременната CT технология, за да осигурим нашите пациенти с най-точните и подробни диагностици. Нашите опитни специалисти са обучени да работят с най-новите протоколи и техники за снимане, за да се минимизира облъчването и да се оптимизира качеството на изображенията.

Свържете се с нас днес, за да запазите своя час за компютърна томография. Ние сме тук, за да отговорим на всичките ви въпроси, да ви подкрепим и да ви улесним по пътя към здраве.