Ехографската диагностика е от особено значение и изключително полезна за оценка на ехографски достъпни структури от мускулно-скелетната система за целите на ортопедията и ревматологията.

Тя позволява подробно изследване на структурите на мускулите, сухожилията, връзките и съединителната тъкан, също така и на други компоненти на скелетната система.

Тази процедура използва високочестотни звукови вълни за генериране на детайлни и ясни изображения на тези структури. Тя е неинвазивна, безболезнена и безопасна, като не използва рентгеново лъчение.

Ехографията на мускулно-скелетната система е изключително ефективна за диагностика и оценка на различни заболявания и увреждания, включително спортни травми, артрит, тендинит, разкъсвания на мускули,връзки и други.

В СМДЛ по Образна диагностика д-р Христо Куцаров  ще получите най-висококачествената ехографска диагностика, използвайки най-модерната апаратура и технологии.
Ние  се ангажираме да ви предоставим точна и надеждна информация, която да помогне на вашия лекуващ лекар,за да изготви най-добрия план за лечение.

Свържете се с нас, за да запазите своя  час за ехографска диагностика на опорно-двигателната система.