Ехографската диагностика на коремни органи е неинвазивна процедура, използвана за изследване на органите в коремната област и таза.

Тя е особено ценна за диагностика и проследяване на състояния, свързани с коремните органи, като черен  дроб, жлъчка, панкреас, далак, бъбреци ,уретери и пикочен мехур.

Ехографското сканиране използва високочестотни звукови вълни, които се отразяват от органите  в тялото, за да създадат образ, който спомага в диагностиката  на заболяванията  на тези органи.

Процедурата е безопасна за всички пациенти, включително бременни жени и хора с медицински устройства, тъй като не се използват  рентгенови лъчи или магнитно поле.

Ние в СМДЛ по  Образна дианостика на д-р Христо Куцаров,предлагаме пълната гама от ехографки изследвания на всички достъпни и показани за ехографска диагностика органи и структури , използвайки най-съвременните Premium  клас  ехографски системи на водещи марки.

Ще получите надеждни резултати и насоки от нашите високо квалифицирани специалисти.  За повече информация или за запазване на час за ехографска диагностика на коремни органи, моля, свържете се с нас. Ние ще отговорим  на всичките ви въпроси .