Кампания OCTOBER ROSE – заедно срещу рака на гърдата

Рака на гърдата е един от най-широко разпространените видове рак, вторият най-чест рак при жените след рака на кожата. Всяка година повече от 4000 жени в България се сблъскват с ужасяващата диагноза "рак на гърдата".

През месец октомври, СМДЛ по Образна диагностика Д-р Христо Куцаров инициира кампанията OCTOBER ROSE, целяща да насочи вниманието си към всички жени за важността на ранното диагностициране на рака на гърдата.

Защо е толкова важно ранното диагностициране?

Ранното диагностициране на рака на гърдата, може драстично да увеличи шансовете за успешно лечение. Ранно откриване означава повече време, повече възможности и надежда за живот без рак. Освен това, превантивните прегледи могат значително да намалят стреса и финансовото бреме, свързани с борбата с това заболяване в по-късен етап.


Каква е ролята на превенцията?

Ракът на гърдата може да се развива без явни симптоми, което прави ранното диагностициране жизненоважно. Превантивните прегледи като мамография и ехография на млечните жлези са част от комплексната диагностика, които могат да помогнат за откриването на заболяването в ранен етап, като по този начин увеличават шансовете за успешно лечение.

Кампанията OCTOBER ROSE

С желание да съдейства максимално на жените в тази важна мисия, СМДЛ по Образна диагностика Д-р Христо Куцаров предлага специални промоции през месец Октомври тази година:

 • Специална оферта за жени между 40 и 70 години

  Всички дами, намиращи се в тази възрастова група, могат да се възползват от 50% отстъпка от стандартната цена за мамография - само сега за 35 лв, вместо обичайните 70 лв. Тази промоция е валидна от 1-ви до 31-ви октомври.
   

 • Безплатна мамография за жени над 70 години

  В рамките на кампанията OCTOBER ROSE, всички жени на възраст над 70 години, които са навършили този възраст до 1-ви октомври имат право на безплатен мамографски преглед. С тази стъпка ние целим да гарантираме, че всяка жена има достъп до висококачествена медицинска услуга за ранно диагностициране на рака на гърдата.

 • Комбинирани оферти

  Промо цена - Мамограф + Ехограф - 80 лв през месец Октомври вместо 130 лв. /нормална цена от 01.09 , 70 лв мамография и 60 лв ехограф на мл.жлези/


Mамография по време на кампанията и извън нея  може и се прави с направление по НЗОК. Промоцията е за тези които нямат направление, с цел да насърчим жените, да се грижат активно за своето здраве, като ги мотивираме да проведат прегледи без финансово натоварване.

Защитете себе си и близките си


OCTOBER ROSE е не просто кампания, но и движение, което се стреми да събуди общественото съзнание и да подкрепи жените в тяхната борба с рака на гърдата. Това е възможност да покажем солидарност към жените и да се борим заедно, за едно бъдеще без рак на гърдата.

Ранното диагностициране може да бъде ключов фактор за успеха на лечението. То позволява на медицинските специалисти да разработят стратегии за лечение, които са по-ефективни и по-малко агресивни, като по този начин се запазва качеството на живота на пациентите.

Включете се в кампанията OCTOBER ROSE и позволете на СМДЛ по Образна диагностика Д-р Христо Куцаров да бъде ваш партньор в ранното диагностициране на рака на гърдата. Заедно можем да направим разлика за едно по-светло бъдеще!


И не забравяйте, че грижата за собственото ви здраве е най-ценният подарък, който можете да подарите на себе си и близките Ви!


#OctoberRose   #ЗаедноСрещуРакаНаГърдата


С уважение,
Екипът на СМДЛ по Образна диагностика Д-р Христо Куцаров